Csaba a világ legeszebb zenekarával lép fel

Csabával mutatkozik be először hazánkban egy egyedülállóan exkluzív női szimfonikus zenekar, a Miss Orchestra Sinfonica, amely a” világ legszebb zenekara” címet kapta Németországban.

A bemutatkozó koncert szeptember 9-én, vasárnap este 8 órakor kezdődik a Hilton Budapest báltermében. A jegyek a szálloda főportáján elővételben kedvezménnyel már kaphatók. Tovább

Egy darabot a szívemből…

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon sorra kerülő Egy darabot a szívemből emlékműsoron ebben az évben részben új előadók közreműködésével csendülnek fel a mindenki által ismert slágerek.

Az est folyamán a két népszerű énekes legszebb dalaiból hallhatnak részleteket a FŐNIX élőzenekar kíséretében,Ruff Tamás vezényletével. A még teljesebb hangzás érdekében Máté Péter eredeti zenekarát egy vonós- és fúvós szekció egészíti ki.

Csaba és Tamás is fellép a rendezvényen. Bővebb infó: itt

Közönségtalálkozó

Július 1-én egy  Közönségtalálkozót tartunk, melynek helyszíne a Vasúttörténeti Park  lesz. (Cím: Budapest, Tatai utca 95.,)

Időpontja: 2012. július 1. vasárnap, 10 órától 17 óráig.

 A belépés, a csaladinapcsabival@gmail.com címen, 2012. június 30-án 12,00 óráig előzetesen regisztráltak részére INGYENES!!!

 

Program tervezet:

Read more »